Novi Sad
24.10.2013.
12:30 > 13:01
Ministar saobraćaja Aleksandar Antić izjavio je, govoreći o rekonstrukciji Žeželjevog mosta i problemu prilaznih saobraćajnica, da se problem rešava i da grad Novi Sad treba ovih dana od republike da dobije sporne parcele u vlasništvo.
  • Drozan

    25.10.2013 11:33
    Veruj veruj keru neveruj...
    Opet se ponavljam po ko zna koji put.Nisu stranci krivi zato sto mi volimo pare sa strane.Zezelj kasni 100 dana zbog dozvola(za to nisu stranci krivi,zeleznice su priznale to)kao prvo, a kao drugo kasni zbog krhotina koje su ostale na mestu gde treba da dodje stub 3 (za to su krivi ovi sto optuzuju druge da su ne sposobni,a primili su mito kada je bilo ciscenje krhotina prvi put).Sve u svemu drzava je platila ciscenje krhotin 2003 ,ali je firma iz holandije platila nasim cinovnicima da im progledaju kroz prste.Oni su ocistili samo 30-40 %.Sada se radilo na ponovnom ciscenju za koje niko nije dobio pare,jer boze moj to je vec "ocisceno"...P.S. samo mi verujmo nasim politicarima....
  • nsnn

    25.10.2013 08:36
    cek cek cek, ako sam ja dobro razumeo, most je trebao (ako je iko ikad poverovao u to) biti gotov u novembru, a u decembru pocinje procedura oko prilaznih saobracajnica ?

    pa ovo u bajkama nema ovakvih prica
  • borislav

    24.10.2013 12:50
    u bokte, Srbija sposobna, efikasna, lider u regionu, a uvalili nam dve nesposobnjakovicke-firme. Muka! ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna